Resultaten voor chinese massage maastricht

chinese massage maastricht
chinese massage - Cursustarieven Massage Cursussen.
Het is een privé massage cursus voor 2 personen. 250 per 2 personen. Kopos heeft deze cursus speciaal ontwikkeld om echt overal een massage van nek, schouders en bovenarmen te kunnen toepassen. Het is een combinatie van technieken vanuit de Klassieke Massage en de Shiatsu massage.
Shangri-la, Chinese massage in Maastricht.
maandag t/m zaterdag 10.30 22.00. Voor een Chinese massage in Maastricht kunt u goed terecht bij Shangri-la aan de Brusselsestraat. Het is een druk bezochte massagesalon, waarschijnlijk omdat er verder op dit gebied weinig is te vinden in Maastricht of omgeving.
tattoo
Chinese Massage in Limburg Nederland.
Alphen aan den Rijn. Home adressen Limburg. Chinese Massage in Limburg 2. Voor een Chinese massage in Maastricht kunt u goed terecht bij Shangri-la aan de Brusselsestraat. Het is een druk bezochte massagesalon, waarschijnlijk omdat er verder op dit meer.
makelaar beek
Openingstijden van Chinese Massage Shangri La in Maastricht.
Hogeweg 23 Gronsveld. 2 Chinese Massage Shangri La vestigingen gevonden in Maastricht. U zocht: Chinese Massage Shangri La in Maastricht. Hulp nodig met het vinden van Chinese Massage Shangri La in Ma? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822.
kookplaat
Chinese Massage in Maastricht.
Home adressen Limburg Maastricht. Chinese Massage in Maastricht 1. Voor een Chinese massage in Maastricht kunt u goed terecht bij Shangri-la aan de Brusselsestraat. Het is een druk bezochte massagesalon, waarschijnlijk omdat er verder op dit meer. Massage Technieken 6.

Email to a friend. Muehums Thaise Massage salon is gevestigd in een woonhuis in de buurt Belfort Buitenwijk West te Maastricht. Kleinschalige Thaise massagesalon, met een kleine maar sfeervol ingerichte massageruimte. Muehums Thaise Massage salon staat garant voor een authentieke Traditionele Thaise massage.
Chinese Massage Shangri-la in Maastricht Zorg Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Chinese Massage Shangri-la is geverifiëerd door eigenaar. Kaartweergave Chinese Massage Shangri-la Maastricht. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Chinese Massage Shangri-la in Maastricht. Gerelateerde bedrijven Chinese Massage Shangri-la Maastricht.
Maastricht Massage Maps.
Chinese en Thaise Massage Maastricht. Overzichtskaart Chinese Massage en Thaise Massage in Maastricht, interaktief in kaart gebracht met adressen, routebeschrijvingen en links met meer informatie. Chinese Massagesalons zijn herkenbaar aan een rode marker en de Thaise Massagesalons zijn voorzien van een groene marker.
Massage Maastricht massage maastricht centrum.
Voetreflexologie is gezond! Heerlijk genieten van een rustgevende en helende voetreflexologie massage in Maastricht! Reflexologie is een Chinese en Indiase behandelmethode. De voeten worden hierbij gemasseerd wat dus een heerlijke ontspanning teweeg brengt. Reflexologie zou dus ontstaan zijn in China 3000 jaar voor Christus.

Contacteer ons